BARTIN / MERKEZ - Akbaş İlkokulu

Akbaş İlkokulu

Akbaş İlkokulu Akbaş Köyü Merkez/BARTIN
Vizyon
Çağdaş, demokratik, bilimsel eğitimde çağdaşlaşmayı hedeflemiş ve bu hedef doğrultusunda özveri ile çalışan, aktif, dinamik, katılımcı, araştırmacı, kararlı, topluma öncü, sorumluluk sahibi, kendi potansiyeline uygun en iyi en kaliteli eğitimi alan bireyler yetiştiren okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi; milli ve ahlaki değerlere önem verip onları koruyan, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabul eden, soran ve sorgulayan, kendine güvenen ve çevresine güven veren, yaratıcı düşünebilen, problem çözebilen, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, doğru karar verme becerisi gelişmiş, Atatürk ilke ve inkılâplarını bilen ve onlara sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmek.
ULAŞIM SORUNU YOK.
Servis Bilgisi
Hasankadı - Bartın Dolmuşları günün belli saatlerinde okulumuzun önünden geçmektedir. Ayrıca aynı yol üstündeki köylerin kendi dolmuşları da vardır. Öğretmenler ulaşımı kendi araçları ile sağlamaktadır.
Akbaş Köyü Fırdan Mevkii / BARTIN
BEYAZ BAYRAK PROJESİ, OKULUM TEMİZ PROJESİ, BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ